• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: Hunkemöller opent tweede Belgische winkel in Gent

Kijken: Hunkemöller opent tweede Belgische winkel in Gent

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Lingerieketen Hunkemöller breidt uit in België; de tweede winkel is geopend aan de Veldstraat 19 in Gent. De flagshipstore heeft maar liefst 440 vierkante meter winkeloppervlak.

De winkel is opgedeeld in verschillende ‘zones’, waaronder de bra bar en parfumbar corners voor de diverse lijnen en een rariteitencabinet met interactief aanraakscherm.

De pashokjes in verschillende stijlen, in een sfeer van de Hunkemöllers Favorite Fits (de divere behapasvormen) en sublijnen HKMX (sportkleding), Noir (luxueuze lingerie- en badmode), Private (luxelijn) en Always Sexy (verschillende pasvormen). De Experience paskamer is voorzien van een muziek- en verlichtingssysteem, dat de klant zelf kan aanpassen.

Hunkemöller, opgericht in 1886, is een Nederlands merk; één van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen. De lingerieketen heeft circa 4.000 medewerkers en meer dan 700 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden, Saoedi-Arabië, Egypte, Spanje, Aruba, Curaçao, Rusland, Polen, Sint Maarten en Indië.

Beeld: Hunkemöller

Hunkemoller