• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: Hoog Catharijne lanceert The Social Mirror

Kijken: Hoog Catharijne lanceert The Social Mirror

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

“Staat dit shirtje mij nou wel of niet? Is dit een goede kleur voor mij?” Zo staat iedereen wel eens voor de passpiegel. In Hoog Catharijne (Utrecht) is daarom de eerste Social Mirror gelanceerd: een grote passpiegel met een scherm met videochat verbinding. Klanten krijgen via het scherm live modeadvies van diverse modevloggers. Klanten die dankzij de sociale spiegel een outfit mee naar huis nemen, krijgen een accessoire cadeau.

In de weekenden 17 en 18 september én 24 en 25 september zullen diverse bekende fashion vloggers deelnemen aan The Social Mirror. Na een blok van twee uur wisselen vloggers elkaar af. De eerste passpiegelsessie wordt begeleid door Serena Verbon van Beautylab.ml. Andere vloggers/bloggers die deelnemen zijn Miranda van der Ploeg (Blondefashiontale.com), Nigel van der Horst (Nigelvdhorst.com), Carmen Leenen (Myfashiondosis.com) en Wendy van Soest (Wendyvansoest.com).

The Social Mirror is een initiatief van winkeliers in Hoog Catharijne. De komende vier weken te vinden in modewinkels in het winkelcentrum en zal de eerste twee weekenden in The Sting staan. Afhankelijk van deze periode wordt er gekeken of het project een vervolg krijgt. De spiegel gaat echter niet naar andere winkelcentra.

Beeld: The Sting
Video: Hoog Catharijne

The Sting