Kijken: Falke opent eerste Belgische flagshipstore

Falke, het internationale merk voor been- en bovenkleding, heeft zijn eerste flagshipstore geopend in Antwerpen. De winkel is gevestigd aan de Schuttershofstraat 22. Falke biedt een hoogwaardig kledingaanbod voor dames, heren en kinderen, dat met het Falke Ergonomic Sport System vervolledigd wordt.

Kijken: Falke opent eerste Belgische flagshipstore

De neven Franz-Peter en Paul Falke, leidende vennoten van de Falke-groep: "Wij hebben een flagshipstore opgericht, die een belangrijke rol zal spelen bij de internationalisering van het merk, omdat hij de waarden van het huis Falke perfect weerspiegelt: traditie in combinatie met hoge innovatiekracht, een internationale ingesteldheid en moderniteit." De Belgische interieurarchitecte Julie Grangé heeft het interieurconcept voor haar rekening genomen, waarbij gefocust is op een ‘architecturale en artistieke uitstraling’.

Kijken: Falke opent eerste Belgische flagshipstore

De collecties van Falke zijn momenteel verkrijgbaar in ongeveer 350 eigen winkels, shop-in-shops en partnerstores. In meer dan 60 landen en in alle internationale steden worden Falke-producten in de toonaangevende boetieks en modehuizen aangeboden.

Falke werd opgericht in 1895 door de overgrootvader van de huidige leidende vennoten in de vierde generatie Franz-Peter en Paul Falke. De onderneming is nog altijd volledig in familiehanden waarbij de beide leidende vennoten elk de helft bezitten. Op 31 december 2015 stelde het bedrijf internationaal 3.212 mensen te werk (van wie 1.085 in Duitsland) en realiseerde een omzet van meer dan 225 miljoen euro.

Kijken: Falke opent eerste Belgische flagshipstoreKijken: Falke opent eerste Belgische flagshipstoreKijken: Falke opent eerste Belgische flagshipstoreKijken: Falke opent eerste Belgische flagshipstoreKijken: Falke opent eerste Belgische flagshipstore
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN