Kijken: eerste Weekday winkel in Antwerpen

Het Zweedse kledingmerk Weekday heeft officieel haar eerste Belgische winkel in de Antwerpse Kammenstraat geopend. Het pand waar Weekday is gevestigd was voorheen de standplaats van concept store Fish & Chips, die 19 jaar geleden werd opgericht. Het pand heeft een oppervlakte van 580 vierkante meter.

Kijken: eerste Weekday winkel in Antwerpen

België is de tweede markt waar Weekday een eerste winkel opent in 2016. Naast België breidt Weekday ook uit naar Oostenrijk.

Kijken: eerste Weekday winkel in Antwerpen

"Antwerpen is een zinderende en inspirerende stad met een rijke geschiedenis en culturele contrasten. Wij zijn ervan overtuigd dat Weekday een grote aanwinst zal zijn voor de stad, die bekend staat om zijn innovatieve kijk op mode, en we merken in onze online shop nu al dat de Belgen onze collecties echt waarderen", zei David Thorewik, managing director bij Weekday eerder tegen Belgische media.

Kijken: eerste Weekday winkel in Antwerpen

Weekday verkoopt zijn eigen label, maar ook andere merken zoals Cheap Monday, Carin Wester, Vans, Back, Rains, Birkenstock en tweedehands kleren. Er is zowel mannen- als vrouwenmode verkrijgbaar.

Kijken: eerste Weekday winkel in AntwerpenKijken: eerste Weekday winkel in Antwerpen

Beeld: Weekday

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN