Kijken: Dit is de nieuwe winkel van Coccodrillo in Antwerpen

De Antwerpse schoenenretailer Coccodrillo heeft er een nieuwe winkel bij. De vernieuwde zaak bevindt zich aan de rustige Arenbergstraat in de Theaterbuurt in Antwerpen en heeft een meer internationaal karakter dan de al bestaande Antwerpse Coccodrillo-vestiging, vertelt oprichter Geert Bruloot aan FashionUnited.

Ga met uw muis over de foto’s om meer te weten te komen over de winkel.

Kijken: Dit is de nieuwe winkel van Coccodrillo in AntwerpenKijken: Dit is de nieuwe winkel van Coccodrillo in Antwerpen

De nieuwe winkel is inmiddels twee weken open en roept volgens Bruloot al positieve reacties op. “Klanten zijn onder de indruk van de sterke architectuur, de ruimte, de twee verdiepingen en de betere display’s,” vertelt hij aan FashionUnited. Niet alleen heeft de winkel een meer ruimtelijk interieur, ook kent het een internationaler karakter. “Klanten voelen zich minder thuis in Antwerpen en hebben meer een internationaal gevoel hier. Dat is eigenlijk sinds ruim dertig jaar al aanwezig door ons aanbod, maar is nu blijkbaar nog duidelijk geworden in symbiose met de architectuur,” aldus Bruloot.

Coccodrillo opent nieuwe winkel in Antwerpen

Ondanks het succes van de pas geopende Antwerpse winkel, kunnen we volgens Bruloot binnenkort nog geen andere nieuwe Coccodrillo-filialen in België verwachten. “We zijn een klein land en wie ons wil vinden, vindt ons wel.” Coccodrillo heeft al een winkel in Antwerpen, aan de Schuttershofstraat.

Wel zal Coccodrillo komende zomer haar online aanwezigheid uitbreiden met haar eigen webshop Coccodrillo.com. “De webwinkel is alleen beschikbaar in de Europese markt. Het aanbod zal bestaan uit onze beste labels en we hopen er tevens een platform van te kunnen maken voor vondsten, nieuwe ontwerpen en bijzondere designers,” legt Bruloot uit. Coccodrillo was al online aanwezig op het platform Farfetch.

Coccodrillo werd in 1983 opgericht door Bruloot en Eddy Michiels als luxe dames- en herenschoenenzaak. De retailer begon destijds met de verkoop van slechts twee merken: Armando Pollini Design en Fausto Santini. Inmiddels verkoopt Coccodrillo designerschoenen van merken als Ferragamo, Prada, Saint Laurent, Dries van Noten en Balenciaga. Komend seizoen worden hier producten van Carvil, Officine Creative en Olivier Theyskens aan toegevoegd.

Beeld: Coccodrillo - Jean-Pierre Gabriel

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN