Kijken: dit is de grootste Dior winkel ter wereld

Dior heeft onlangs een winkel geopend in de luxe wijk Ginza in Tokyo. Het is de grootste winkel tot nu toe en telt vijf verdiepingen. De inrichting is ontworpen door Yoshio Taniguchi, die onder andere ook verantwoordelijk is voor het nieuwe ontwerp van het MoMa in New York. De Japanse architect ontwierp een unieke gevel met witte, gesluierde hellingen die een Japanse tint geven. Het interieur is ontworpen door Peter Marino, die ook andere Dior boetieks wereldwijd inricht.

Kijken: dit is de grootste Dior winkel ter wereld

In de winkel zijn onder andere lederwaren, accesoires, de vrouwen ready-to-wear collectie en Dior Homme over verschillende verdiepingen te vinden. Op de derde verdieping is nog een café aanwezig waar exclusieve desserts worden geserveerd door een Franse patissier-chocolatier.

Kijken: dit is de grootste Dior winkel ter wereld

De opening werd gevierd met twee modeshows. Een haute couture show en een gericht op mannenmode. Creatief directeur Maria Chiuri ontwierp de haute couture collectie. Kris van Assche, ontwerper bij Dior Homme, toonde tijdens de show voor het eerst een pre-fall lijn. Beide lijnen zijn te koop in de nieuwe winkel.

Kijken: dit is de grootste Dior winkel ter wereldKijken: dit is de grootste Dior winkel ter wereldKijken: dit is de grootste Dior winkel ter wereld

Foto’s: Dior

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN