Kijken: De nieuwe winkel van Enes in Antwerpen

Precies vijftien jaar na de opening van de allereerste Enes-winkel, opent de Belgische modezaak een nieuwe winkel aan de Volkstraat in Antwerpen. De multibrand-winkel, waar damesmode, (woon)accessoires en sieraden, schoenen en verzorgingsproducten worden verkocht, is gevestigd in een monumentaal herenhuis.

Kijken: De nieuwe winkel van Enes in Antwerpen

De Belgische interieurontwerper Gert Voorjans heeft het interieur van de gloednieuwe Enes-vestiging ontworpen. Hij heeft ervoor gekozen de huiselijke sfeer van het monumentale pand te behouden, door onder andere de functies van de verschillende kamers terug te laten komen in het ontwerp. Zo bevinden de woonaccessoires zich in een Cubex keuken en zijn de verzorgingsproducten in de badkamer van het pand te vinden. Verder is gebruikgemaakt van heldere, felle kleuren als rood, roze, blauw en donkergroen.

Kijken: De nieuwe winkel van Enes in Antwerpen

Enes werd vijftien jaar geleden opgericht als multibrand-modewinkel in Antwerpen en verkoopt dameskleding van merken als Zoe Karssen, Second Female en By Malene Birger. Daarnaast worden bij Enes (woon)accessoires van labels als Isok, Furla en Jason Markk en schoenen van de merken Virginie Morobe, Lolo Ballerina en Auguste verkocht.

Kijken: De nieuwe winkel van Enes in Antwerpen

Beeld: Enes website

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN