• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: De nieuwe winkel van Enes in Antwerpen

Kijken: De nieuwe winkel van Enes in Antwerpen

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Precies vijftien jaar na de opening van de allereerste Enes-winkel, opent de Belgische modezaak een nieuwe winkel aan de Volkstraat in Antwerpen. De multibrand-winkel, waar damesmode, (woon)accessoires en sieraden, schoenen en verzorgingsproducten worden verkocht, is gevestigd in een monumentaal herenhuis.

De Belgische interieurontwerper Gert Voorjans heeft het interieur van de gloednieuwe Enes-vestiging ontworpen. Hij heeft ervoor gekozen de huiselijke sfeer van het monumentale pand te behouden, door onder andere de functies van de verschillende kamers terug te laten komen in het ontwerp. Zo bevinden de woonaccessoires zich in een Cubex keuken en zijn de verzorgingsproducten in de badkamer van het pand te vinden. Verder is gebruikgemaakt van heldere, felle kleuren als rood, roze, blauw en donkergroen.

Enes werd vijftien jaar geleden opgericht als multibrand-modewinkel in Antwerpen en verkoopt dameskleding van merken als Zoe Karssen, Second Female en By Malene Birger. Daarnaast worden bij Enes (woon)accessoires van labels als Isok, Furla en Jason Markk en schoenen van de merken Virginie Morobe, Lolo Ballerina en Auguste verkocht.

Beeld: Enes website

Antwerpen
enes