Karl Lagerfeld lanceert kinderlijn op Melijoe.com

Goed nieuws voor alle mini-fans van Karl Lagerfeld: de kinderlijn van de ontwerper is nu ook verkrijgbaar op de luxe Franse kinderwebsite Melijoe.com. Dat meldt Fashionmag.

De nieuwe lentecollectie van 2016 is nu in pre-order beschikbaar. De Karl Lagerfeld Kids Collection heeft het typische rock ’n roll-stijltje dat de ontwerper zo kenmerkt. Er zijn onder andere T-shirts, sweatshirts, jeans, rokken, stropdas, het ‘onmisbare’ witte overhemd en zwarte blazers. Voor de nog jongere fans zijn er ook mutsen, slabbetjes, laarsjes, blouses en mini-blazers aan de collectie toegevoegd.

Karl Lagerfeld lanceert kinderlijn op Melijoe.com

Choupette, de geliefde kat van Lagerfeld, staat centraal in de collectie en ze komt veelvuldig voor als print. Zelf ‘scharrelt’ de kat ook in de vorm van een animatie in de webshop rond, tevens schittert ze in drie promotiefilmpjes ter ere van de lancering.

Melijoe.com verkoopt luxe kindermerken voor kinderen van 0 tot 16 jaar, waaronder merken als Little Marc Jacobs, Chloé, Marni, Margherita, Dolce & Gabbana en Burberry.


 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN