• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • June & Vic opent tweede winkel in Mechelen

June & Vic opent tweede winkel in Mechelen

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Modewinkel June & Vic heeft na Diest ook een winkel geopend in Mechelen. In het centrum van de stad kunnen klanten nu terecht voor kleding, schoenen en accessoires van diverse merken uit zowel België als het buitenland.

”De reden dat we ervoor hebben gekozen een winkel te openen in Mechelen, was omdat wij zagen dat hier sprake was van leemte,” legt zaakvoerder Peter Stinckens uit aan FashionUnited. “In Mechelen is er, vooral op het gebied van schoenen, bijvoorbeeld vooral veel aanbod op sportief gebied en zijn er veel discounters. Onze collectie is meer tijdloos, en dat ontbrak hier nog.” In de nieuwe winkel van June & Vic kunnen klanten onder andere terecht voor items van het Nederlandse Fred de la Bretoniére, het Belgische Mooiloop en het Deense Ilse Jacobsen. In totaal wordt in de Mechelse winkel een tiental merken verkocht. De grootte van de winkel bedraagt ongeveer 100 vierkante meter.

In het filiaal in Diest worden enkele merken verkocht die in Mechelen niet verkrijgbaar zijn, zoals bijvoorbeeld Magdalena en Humanoid. Op de webshop van het bedrijf is het volledige assortiment beschikbaar, dat items van meer dan vijftig merken omvat. June & Vic, dat werd opgericht door Peter Stinckens en zijn echtgenote Muriel Vanden Abeele, opende voor het eerst de deuren in 2012.

Beeld: June & Vic Facebook

FRED DE LA BRETONIERE
Ilse Jacobsen
June & Vic
Mooiloop