• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • JBC komt met speciale verzekering op communiekledij in coronatijd

JBC komt met speciale verzekering op communiekledij in coronatijd

Door Nora Veerman

12 jan. 2021

Retail

In het voorjaar van 2020 kochten vele ouders alvast feestelijke kledij voor de communie- en lentefeesten van hun kinderen. Deze kleding bleef wegens corona voor het grootste deel in de kast hangen - en werd al gauw te krap voor de kinderen. De Belgische keten JBC wil voorkomen dat zich het komende voorjaar eenzelfde situatie voordoet, en komt met een ‘coronaverzekering’ op communiekledij, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ouders die dit voorjaar communiekledij voor hun kinderen kopen, kunnen deze tot eind mei kosteloos inruilen, mochten de feestelijkheden door corona geen doorgang vinden.

“De coronacrisis zorgt bij vele gezinnen voor onzekerheden en onvoorziene kosten. Met deze actie willen we alle families die nog niet zeker zijn of het communie- of lentefeest van hun zoon of dochter in 2021 wel kan doorgaan geruststellen,” aldus Bart Claes, CEO van JBC.

JBC heeft een speciale webpagina waarop de communiekledij van de zomercollectie 2021 wordt gepresenteerd. Het retourrecht van de communiekledij is uitgebreid tot en met 31 mei. De kleding kan tot dan worden ingewisseld voor een terugstorting of tegoedbon, mits de kleding ongedragen is en het kaartje er nog aan zit.

JBC is een kledingketen gericht op jonge gezinnen met kinderen. De keten heeft 120 winkels in België, Luxemburg en Duitsland en een eigen webshop.

Image: The Creative Exchange / Unsplash