• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • In Beeld: We Are Labels opent eerste winkel in Antwerpen

In Beeld: We Are Labels opent eerste winkel in Antwerpen

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Aan de Kammenstraat 43 in Antwerpen heeft het Nederlandse label We Are Labels zijn eerste winkel in het buitenland geopend. Het merk spreekt van ‘intimiteit en de unieke sfeer uit van een on trend concept store’.

De winkel heeft een winkeloppervlakte van 325 vierkante meter, met plafonds van meer dan 7 meter hoog en een klassieke trap. Net als bij andere filialen heeft het pand ‘de unieke look en feel van een New Yorkse concept store’.

Antwerpen was vanaf dag één onze eerste keuze voor een buitenlands filiaal,” zegt We Are Labels-oprichter Pieter-Bas Broeke opgetogen. "Jaren geleden heb ik drie jaar in Antwerpen gewerkt. Destijds werkte ik als marketing manager bij Diesel, een hoofdsponsor van het festival Laundryday dat toen nog doorging in de Kammenstraat. Sindsdien waren we erop gebrand om daar een mooi en geschikt pand te vinden voor We Are Labels."

Eerste buitenlandse We Are Labels-winkel geopend in Antwerpen

In Nederland heeft We Are Labels al 10 boetieks. Het modebedrijf lanceert vaak nieuwe merken zoals Edited The Label uit Berlijn, Mos Copenhagen uit Kopenhagen en Another-Label uit Amsterdam. Naast kleding voor mannen en vrouwen zijn er ook geschenken en beautyproducten van L:A Bruket verkrijgbaar.

We Are Labels opende eind 2010 haar eerste boetiek in de Utrechtsestraat in Amsterdam. In razendsnel tempo kwamen daar nog eens een webshop en negen winkels bij, waaronder het filiaal aan de Raadhuisstraat in Amsterdam. In de filialen van We Are Labels vind je enkel kleine, internationale modemerken terug. Voorwaarde is wel dat de kledij betaalbaar blijft; 80 procent van de collectie heeft een prijs van 40 tot 80 euro. We Are Labels verkoopt onder meer Minimum, Modström, Levi’s, mbyM, Selected Homme, Elvine, Eleven Paris, Edited the Label, Mos Copenhagen, Suit.

Beeld: We Are Labels

We Are Labels