• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • In Beeld: het hoofdkantoor van Just Brands in Lijnden

In Beeld: het hoofdkantoor van Just Brands in Lijnden

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Just Brands headquarters in Holland Credits: Just Brands

De Nederlandse groep Just Brands, opgericht in 1992, heeft haar hoofdkantoor in Lijnden uitgebreid met 8.000 vierkante meter. Het bedrijf verhuisde in 2009 van Amsterdam naar Lijnden, net ten zuidwesten van de Nederlandse hoofdstad. Het vernieuwde pand is ruim een maand open en biedt nu duurzame alternatieven voor energie, waaronder zonnepanelen en een ‘betonkern activerings’-methode om het gebouw op een constante temperatuur te houden.

Door prioriteit te geven aan groene initiatieven, weerspiegelt het gebouw de inspanningen van het bedrijf om zo duurzaam mogelijk te zijn in het productieproces van zijn drie kledingmerken: Vanguard, PME Legend en Cast Iron. Het interieur van het vernieuwde hoofdkantoor wordt het gekenmerkt door het gebruik van robuuste materialen zoals hout en staal, terwijl vintage meubels, glazen plafonds en planten de laatste hand leggen. FashionUnited biedt een interactief kijkje in het hoofdkantoor van Just Brands.

The office is an open space with a few meeting rooms Credits: Just Brands
Credits: Just Brands
The canteen has balanced food to motivate its 125 employees to stay healthy Credits: Just Brands
Decorative aspects such as vintage furniture and plants give the final touch. Credits: Just Brands

Just Brands stimuleert ondernemerschap en persoonlijke groei in een gezonde, eerlijke en open werkomgeving.

Sinds 2014 werkt Just Brands samen met Made-by, een Europese non-profitorganisatie, om zoveel mogelijk duurzaamheid na te streven in de productieprocessen van haar kledingmerken.

Credits: Just Brands
Credits: Just Brands

Just Brands, gefocust op mannenmode, heeft 1500 retailpartners en 14 multibrand winkels in Nederland naast twee PME Legend winkels in België en een in Duitsland. Just Brands heeft onlangs aangekondigd een monobrand winkel van PME Legend te openen in Nederland.

Cast Iron
Just Brands
MULTIMEDIA
PME Legend
Vanguard
Workinfashion