• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hoka opent allereerste winkel in Europa

Hoka opent allereerste winkel in Europa

Door Rachel Douglass

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Hoka Covent Garden winkel. Credits: Hoka.

Schoenspecialist Hoka heeft zijn allereerste winkel in Europa geopend. Daarvoor koos Hoka het Londense Covent Garden, waar nu een volledige schoenen, kleding en accessoirelijn verkrijgbaar is.

De locatie, die wordt omschreven als een "community-fuelled space", huisvest ook een meeslepende merkervaring op de benedenverdieping, waar Hoka ambassadeurs yogalessen, wellnessdiensten, reparatie van uitrusting, lokale evenementen, educatieve gesprekken, workshops en paneldiscussies zullen organiseren.

Een nieuw designconcept voor het merk is verder aanwezig in het interieur van de winkel, waarin modern design wordt gecombineerd met elementen die het erfgoed van Hoka weerspiegelen, zoals het gebruik van interactieve displays rond het idee van beweging en beweging.

Tekst gaat verder onder de foto.

De Hoka Covent Garden winkel. Credits: Hoka.

Om de evenementen af te trappen, bereidt Hoka zich voor op de lancering van een hardloopclub vanaf 11 oktober, waar hardlopers van alle niveaus onder andere de schoenen van het merk kunnen testen en atleten kunnen ontmoeten.

In een persbericht benadrukte Stefano Caroti, Chief Commercial Officer van Hoka's moederbedrijf Deckers Brands, het belang van de winkelopening door te zeggen: "Londen is aantoonbaar de meest invloedrijke markt voor atletische lifestyle schoenen ter wereld en is een zeer belangrijke markt voor ons.

"Het is noodzakelijk dat we onze aanwezigheid in Londen verdubbelen en een marktstrategie ontwikkelen op het gebied van performance en lifestyle om onze aanwezigheid in deze belangrijke stad te versterken."

De Hoka Covent Garden winkel. Credits: Hoka.

Dit artikel verscheen eerder op FashionUnited.UK. Vertaling door Sylvana Lijbaart.

Hoka