• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Handtassenlabel Clio Goldbrenner lanceert eigen resale-platform

Handtassenlabel Clio Goldbrenner lanceert eigen resale-platform

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Beeld: Clio Goldbrenner

Het Belgische handtassenmerk Clio Goldbrenner start een eigen online platform voor het kopen en verkopen van tweedehands Clio Goldbrenner-tassen en -accessoires. Dat meldt het merk in een persbericht. Het platform wordt opgezet in samenwerking met techbedrijf Reflaunt, gespecialiseerd in webservices voor resale. Het platform lanceert ‘eind deze maand’, zo is in het persbericht te lezen.

Met het platform wil het modelabel ‘tweedehands kopen en verkopen van haar producten eenvoudig en aantrekkelijk maken’, zo schrijft het. Het doel is om de levenscyclus van de producten te verlengen middels doorverkoop, en zo het bedrijf te verduurzamen. Er zijn nog niet veel zelfstandige labels in België met een eigen resale-platform. Merken die Clio Goldbrenner wel op dit gebied voorgingen zijn veelal grotere modeketens, zoals Bash of Cos.

Het resale-platform zal toegankelijk zijn vanaf de website van Clio Goldbrenner. Tassen en accessoires kunnen eigenhandig worden geüpload en verkocht. De opbrengst van de verkoop kan op de rekening van de verkoper worden gestort, of worden uitbetaald in credits die bij Clio Goldbrenner kunnen worden besteed.

Clio Goldbrenner
Resale
Tweedehands