Guess digital flagshipstore opent in Antwerpen

Fans van Guess kunnen vanaf 17 september hun hart ophalen bij de flagshipstore die haar deuren opent in Antwerpen. De flagshipstore zal een oppervlakte van 225 vierkante meter hebben.

In 2010 opende Guess haar eerste winkel in België in Brussel, en nu is het de beurt aan Antwerpen. In het persbericht waarin Guess de winkelopening bekendmaakt, staat dat de winkel een zogenaamde digital boutique zal zijn. Voor klanten betekent dit dat de service die zij in de winkel krijgen interactief en gepersonaliseerd is. Zo zal elk kledingstuk en accessoire uitgerust zijn met een identificatiechip waarop alle informatie over het betreffende product staat. Verder zijn er digitale paskamers aanwezig en hangen er touchscreens waarop er door de gehele collectie ‘gebladerd’ kan worden.

Guess werd in 1981 opgericht in de Verenigde Staten en heeft inmiddels ruim 481 winkels in de Verenigde Staten en meer dan 350 winkels in Europa, Azië en Latijns-Amerika. In België heeft Guess Jeans ongeveer 200 verkooppunten, en zijn er nog rond de 100 verkooppunten voor Guess accessoires.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN