• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Furla opent eerste winkel in Nederland

Furla opent eerste winkel in Nederland

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Furla opent haar eerste op zichzelf staande winkel in Nederland. De flagshipstore wordt gevestigd in de PC Hooftstraat.

De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 100 vierkante meter. Het assortiment bestaat uit tassen, lederwaren, schoenen, zonnebrillen, sieraden, horloges en andere textielaccessoires.

"De opening van de Amsterdamse winkel benadrukt het belang van deze markt voor het bedrijf. We hebben geïnvesteerd in een prestigieuze locatie om de naamsbekendheid te vergroten en om de consument te ondersteunen in de weg naar het ontdekken van de levensstijl van Furla en om uiteindelijk genieten van de creativiteit en kwaliteit van Italië,” zei Alberto Camerlengo, CEO van Furla Group.

De ruimte belichaamt de authentieke Italiaanse levensstijl. Architecten hebben zich laten inspireren door Villa Furla in Bologna (uit de 18e eeuw), die prachtig is gerestaureerd. Zo zijn er hoogwaardige materialen gebruikt, zoals palissander en champagnekleurig satijnen afwerkingen. Het winkelconcept is terug te vinden in alle brand stores.

"De opening van een winkel in Amsterdam komt voort uit onze wens om in de belangrijkste modesteden en cultuur over de hele wereld aanwezig te zijn", aldus Camerlengo. "Amsterdam is zeker een van deze plaatsen; het is een open en kosmopolitische stad met een rijk cultureel erfgoed dat zich door de eeuwen heen heeft ontwikkeld en, tegelijkertijd een perfecte, moderne en fundamentele stijl voor Furla heeft."

Beeld: Furla

Furla