• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Four Roses opent derde winkel in Gent

Four Roses opent derde winkel in Gent

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Credit: Four Roses

Belgisch modemerk Four Roses opent op 19 augustus 2021 haar derde winkel in Gent, dat maakt het modelabel bekend middels een persbericht. De opening presenteert tevens de nieuwe wintercollectie. Eerder dit jaar opende Four Roses een flagship store in Antwerpen.

Een van de eigenaren, Miguel Uytterhaegen, is geboren in deze stad en heeft daarom een bijzondere band met Gent. “We zijn bijzonder trots dat we in 2021 de opening van twee winkels realiseren op A-locaties”, aldus Uytterhaegen in het persbericht. De winkel strijkt neer op de Koestraat 46 in Gent. Het pand heeft een industriële uitstraling. Lien de Vroe, mede-eigenaar Four Roses, wil dat tijdens de renovatie behouden. Het zou passen bij de collectie.

Naast het behouden van het industriële uiterlijk is veel aandacht besteed aan de paskamers, zo is te lezen in het persbericht. “We besteden veel zorg aan de paskamers in onze brandstores, verschillende looks kunnen uittesten in een ongedwongen sfeer maakt echt een verschil in je shopervaring. De paskamers zijn achterin de winkel te vinden. Hier wordt veel klantenfocus toegepast. Er is veel ruimte en tijd voor een koffie of persoonlijk advies”, laat Uytterhaegen schriftelijk aan FashionUnited weten.

Four Roses richt zich op vrouwelijke items met een ‘pittig randje en een urban touch’. Dat is de weg die Uytterhaegen en De Vroe met het modemerk volgen sinds 2015. Naast de winkels in Aalst, Antwerpen en binnenkort Gent, wordt het merk verkocht in 140 multibrands in de Benelux.

expansie
Four Roses