• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Falconeri lanceert webshop voor Nederland en België

Falconeri lanceert webshop voor Nederland en België

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Falconeri heeft plannen voor internationale expansie op het vlak van e-commerce. De Italiaanse kasjmier-producent heeft als onderdeel hiervan een Nederlandse webshop geopend. Het merk heeft naast Nederland webshops geopend in nog eens zes landen, waaronder de Verenigde Staten en België, dat is te lezen op de website van Falconeri.

Met de uitbreiding is het merk voortaan verkrijgbaar in veertien landen. Falconeri staat bekend om haar hoogwaardige kasjmier-producten, welke in eigen land geproduceerd worden.

Falconeri heeft een honderdtal eigen winkels, waarvan zeventig in eigen land. Het merk verkoopt zowel dames- als herenmode en groeide in 2016 met ruim 16 procent naar een omzet van 61 miljoen euro. Het is sinds 2009 in handen van de Calzedonia Group, dat ook de merken Calzedonia, Signorvino, Intimissimi, Atelier Emé en Tezenis exploiteert. De groep behaalde in het financiële jaar 2016 een omzet van 2,1 miljard euro in totaal, een groei van ruim vijf procent ten opzichte van een jaar eerder.

Beeld: Falconeri Facebook

atelier eme
Calzedonia
Calzedonia Group
Falconeri
Intimissimi
Signorvino
Tezenis
wehbshop