Elegnano nanotechnologie schoenen te koop bij pop-up

Tot en met 4 oktober kunnen schoenenliefhebbers in de Antwerpse Stadsfeestzaal terecht voor een bijzonder paar bij de pop-up store van Elegnano.

Het bijzondere aan de schoenen is dat ze zijn gemaakt met behulp van nanotechnologie: een speciale techniek waarbij met heel kleine deeltjes gewerkt kan worden. Voor de schoenen van Elegnano worden minuscule staafjes gebruikt die een speciale laag vormen waardoor regen en vuil niet tot in het leer kunnen doordringen.

Het merk werd eerder dit jaar ook al een dag verkocht bij een concept store in Antwerpen, en daarnaast opende het ook al eens een pop-up winkel in Oost-Vlaanderen. “Na Antwerpen zal het merk ook een pop-up store krijgen in Gent. "De reden dat ik dit doe, is omdat het een goede manier is om het merk bekender te maken,” vertelt oprichtster Katrien Herdewyn aan FashionUnited.

Elegnano schoenen zijn gemaakt van Italiaans leer, maar de speciale coating wordt in de België ontwikkeld en het ontwerpen gebeurt in Wezenaal. Het Belgische merk werd in november 2014 opgericht, en telt momenteel drie verkooppunten in België. Daarnaast heeft Elegnano een webshop. Prijzen voor een paar schoenen variëren van 450 euro voor pumps tot 665 euro voor enkellaarsjes.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN