Eerste winkel voor Skechers in België

Het schoenenmerk Skechers gaat uitbreiden naar België. Op 9 april opent Skechers zijn eerste winkel in Wijnegem Shopping Center. Het is de eerste van de vijftien geplande nieuwe winkels in de Benelux.

"Onze eerste Skechers winkel in België weerspiegelt onze toewijding en vastberadenheid als marktleider in alle aspecten van de business. Last but not least natuurlijk ook gezien het groeiende succes van het merk en de Skechers mono brand stores," zei Maurice van Berkel, general manager van Skechers Benelux. "Skechers wordt wereldwijd erkend als een leider in footwear design en marketing. Klanten waarderen hoe onze innovatieve nieuwe winkels de kracht van Skechers Lifestyle en Skechers Performance belichamen."

De winkelinrichting is geïnspireerd op moderne lofts en industriële winkels. Zo is er onder meer gebruik gemaakt van beton, baksteen, zichtbare metalen balken en diverse lichtaccenten.

“Het creatieve gebruik van baksteen met houtaccenten creëert een warme en uitnodigende shopping ervaring: een harmonieuze balans tussen vintage styling en moderne esthetiek. Verwisselbare wandpanelen kunnen worden gebruikt om de grote diversiteit van het Skechers assortiment te showen,” licht Skechers in het persbericht toe.

Skechers is gevestigd in Manhattan Beach, Californië. Het merk ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt een breed scala van lifestyle schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen, evenals professionele sportschoenen voor mannen en vrouwen. Skechers schoenen zijn verkrijgbaar in warenhuizen, speciaalzaken en meer dan 1.000 Skechers-winkels. Deze liggen in meer dan 100 landen en gebieden door een internationaal netwerk van dochterondernemingen in Canada, Brazilië, Chili, Japan van de Vennootschap, en in heel Europa, alsmede door middel van joint ventures in Azië en distributeurs over de hele wereld en natuurlijk in de Verenigde Staten.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN