• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Eerste Belgische flagshipstore voor lingeriemerk LoveStories

Eerste Belgische flagshipstore voor lingeriemerk LoveStories

Door May-Anne Oltmans

22 sep. 2015

Retail

Lingeriemerk LoveStories opent haar eerste Belgische flagshipstore in Antwerpen. Het merk kondigde het nieuws aan in een persbericht.

Het merk dat in 2014 werd opgericht door de Nederlandse Marloes Hoedeman verkoopt onder andere bh´s, slipjes en pyjama´s die allemaal met elkaar gemixt kunnen worden. De eerste winkel van het merk staat in Amsterdam, en de keuze om haar tweede winkel in Antwerpen te vestigen legt de ontwerpster als volgt uit: “Het is de Belgische modehoofdstad bij uitstek. Ik ben er zeker van dat we hier veel vrouwen blij maken met onze collectie.”

Voor de opening van deze winkel heeft LoveStories samengewerkt met Groep Alain Broekaert (GAB), de verdeler in België en Luxemburg van merken als Calvin Klein, Scotch & Soda en Tommy Hilfiger. Voor de inrichting van de Antwerpse boetiek heeft LoveStories zich laten inspireren door een hotelkamer.

LoveStories heeft tegenwoordig meer dan 500 verkooppunten in 28 verschillende landen. In België heeft het merk meer dan 30 verkooppunten in onder andere Antwerpen, Brugge en Mechelen.