• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Duurzame winkel Juttu opent eerste filiaal in Antwerpen

Duurzame winkel Juttu opent eerste filiaal in Antwerpen

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Binnenkort opent in Antwerpen Juttu: een nieuw winkelconcept waar duurzame mode en interieur artikelen centraal staan. Dat meldt nieuwssite Retaildetail.

Het idee voor Juttu werd bedacht door enkele medewerkers van A.S. Adventure: een outdoorwinkel met vestigingen in België, Luxemburg en Frankrijk. “Bij A.S. Adventure ontdekten wij geregeld prachtige nieuwe merken, die niet zozeer in het A.S. Adventure-concept thuis hoorden. Zo is Juttu ontstaan: vanuit het idee iets nieuws neer te zetten dat paste binnen de trend naar orignele producten met een sterk verhaal,” legt Vicki Pyliser, een woordvoerder van A.S. Adventure, uit.

De winkel, die ongeveer 700 vierkante meter groot zal zijn, wordt ingedeeld in vijf gedeelten. In de eerste drie gedeelten staat een eigen thema centraal, zoals bijvoorbeeld air waar natuurlijke producten centraal staan. Verder zal de winkel een biologische eetafdeling krijgen en een pop-up deel waar ontwerpers de ruimte krijgen het publiek kennis te laten maken met hun product. De eerste ontwerpser die haar intrek zal nemen in de pop-up is alvast bekend gemaakt: Véronique Leysen van het merk Maurice Knitwear.

De officiële openingsdatum van de nieuwe winkel is 13 november. Het merk heeft ook al bekend gemaakt dat in december een tweede filiaal zal openen in Brugge.

JUTTU
maurice knitwear