• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Duitse non-food discounter Tedi opent eerste winkel in België

Duitse non-food discounter Tedi opent eerste winkel in België

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Beeld: Tedi GmbH & Co. KG

De Duitse non-food discounter Tedi opent zijn eerste winkel in België, zo meldt de discounter vrijdag in een persbericht. Om precies te zijn strijkt Tedi neer in winkelcentrum T-Forum in Tongeren. De Duitse discounter betreedt voor de derde keer dit jaar een nieuwe markt.

T-Forum is het grootste winkelcentrum van België dat 850 winkels telt. De Tedi-winkel telt zo’n 840 vierkante meter en biedt een breed assortiment aan decoratieartikelen, feestartikelen, papierwaren, huishoudelijke- en handwerkartikelen etc. De winkel is voorzien van het nieuwste winkelconcept en bevat onopvallende kleuren met donkere tinten.

“We zijn er trots op dat we met België voor de derde keer dit jaar een nieuwe markt betreden. Tedi is nu aanwezig in vijftien Europese landen - daarmee zetten we onze expansiekoers voort en groeien we met de trend mee. Dit toont aan dat ons bedrijfsmodel levensvatbaar is, zelfs in moeilijke economische tijden”, aldus Silvan Wohlfarth, voorzitter van de raad van bestuur van Tedi. De voorzitter ziet kansen om maximaal tweehonderd winkels te openen in België.

Tedi is in 2004 opgericht in Duitsland en heeft momenteel meer dan 2.900 winkels in Europa. De non-food discounter heeft het doel om op middellange termijn 5.000 winkels in het portfolio te hebben.

expansie
Tedi