Dover Street Market opent retail-locatie in Beijing

Dover Street Market heeft een nieuwe locatie. De retailer opende deze week een pand in de Chinese hoofdstad Beijing, waarmee het totale aantal vestigingen uitkomt op vijf. Dover Street Market is het retail-concept van Comme Des Garçons-oprichtster Rei Kawakubo en haar man, Adrian Joffe.

De eerste vestiging opende op Dover Street in de Londense wijk Mayfair in 2004. Sinds die tijd zijn daar retaillocaties in Tokio, New York, Singapore, en nu dus Beijing bijgekomen. Dover Street Market kenmerkt zich door een abstracte en eigenzinnige invulling van de winkels, die vol staan met kleurrijke installaties en kunstvoorwerpen. Rei Kawakubo heeft, net als de andere locaties, ook deze winkel naar eigen inzicht ingericht.

Dover Street Market focust zich op high-end brands en verkoopt naast Comme Des Garçons merken als Gosha Rubchinskiy, Vetements, Saint Laurent, Gucci en Celiné. Bekijk beelden van de nieuwe locatie in Beijing hieronder:

Dover Street Market opent retail-locatie in BeijingDover Street Market opent retail-locatie in BeijingDover Street Market opent retail-locatie in BeijingDover Street Market opent retail-locatie in BeijingDover Street Market opent retail-locatie in Beijing

Beeld: Dover Street Market

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN