Decathlon-producten nu ook te koop bij hypermarkten Carrefour

Decathlon en Carrefour hebben de handen ineengeslagen. Een selectie van de Decathlon-sportproducten is vanaf heden ook verkrijgbaar in de hypermarkten van de supermarktketen. Dat melden verschillende media, waaronder HLN en RetailDetail. Eerder ging Decathlon al een vergelijkbare samenwerking aan met supermarktketen Delhaize.

Het idee voor de samenwerking ontstond gedurende de nationale lockdown in België. Winkels van Decathlon moesten noodgedwongen dicht, terwijl de supermarkten open konden blijven. De lockdown wordt inmiddels geleidelijk afgebouwd, maar de samenwerking wordt voortgezet. Carrefour spreekt van ‘mooie perspectieven voor de toekomst’, zo is in HLN te lezen.

Carrefour verkoopt van Decathlon onder meer een voetbaldoel en een basketbalpaal. In de toekomst zal het aanbod van producten regelmatig veranderen ‘om zo een brede waaier aan producten te kunnen bieden’, zo meldt RetailDetail.

Decathlon ging in de lockdownperiode een soortgelijke samenwerking aan met Delhaize. Deze loopt in elk geval nog tot eind mei.

Beeld: Decathlon

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN