• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • De Nieuwe Natie biedt starters winkelruimte in Antwerpen

De Nieuwe Natie biedt starters winkelruimte in Antwerpen

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Winkelcentrum Grand Bazar stelt van 31 oktober tot en met 26 maart winkelruimte beschikbaar voor het project de Nieuwe Natie. Op de website van de stad Antwerpen kunnen ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar een ruimte om hun idee te testen zich opgeven.

Deelnemers aan het project krijgen, tegen een voordelig tarief, een instapklaar pand toegewezen waar ze hun winkelconcept of product voor een periode van minimaal één en maximaal drie maanden uit kunnen testen. De ondernemers krijgen professionele begeleiding van Unizo, die voor dit project samenwerkt met de stad Antwerpen. Behalve de ondernemers, profiteert ook de stad van het initiatief omdat het zorgt voor een gevarieerd winkelaanbod.

“Als stad die gezond ondernemerschap promoot en ondersteunt, willen we ook startende ondernemers een leerrijk duwtje in de rug geven. Na de geslaagde eerste editie in de Nieuwe Gaanderij, zijn onze diensten blijven zoeken naar een geschikte nieuwe locatie. Ik ben verheugd dat we die nu ook gevonden hebben, en ben ervan overtuigd dat alle nieuwe deelnemers er met evenveel enthousiasme tegenaan zullen gaan als de vorige lichting,” vertelt Koen Kennis, schepen voor middenstand, aan informatiecentrum In Vlaanderen.

Tijdens de vorige editie van de Nieuwe Natie konden klanten onder andere terecht voor kindermode, gepersonaliseerde fietsen, trouwjurken en ondergoed voor kinderen en baby´s. Welke ondernemers dit jaar meedoen, is nog niet bekend.

De Nieuwe Natie