Costes opent eerste Belgische winkel op 19 mei

Costes, het zusje van de Nederlandse kledingketen The Sting, opent op 19 mei de deuren in Antwerpen. De winkel wordt gevestigd aan de Meir 77-79 en heeft met drie verdiepingen een winkeloppervlakte van 1.200 vierkante meter. Dat meldt Costes in een persbericht.

De Costes-winkel is een zogeheten ‘gecombineerde winkel’ waar zowel mannen- als vrouwencollecties worden verkocht. Naast de eerste Belgische winkel zal er binnenkort ook een Belgische webshop gelanceerd worden.

De Antwerpse winkel brengt het totaal aantal Costes-winkels. Daarvan zijn er 23 Costes Women, 4 Costes Men en 3 gecombineerde winkels. In Nederland breidt Costes al flink uit; op 18 mei opent de nieuwe winkel in Emmen. Later dit jaar gaan er ook Costes-vestigingen open in Amsterdam-Zuid, Amstelveen, Den Haag, Enschede en Nijmegen. Binnen nu en 3 jaar wil The Sting met Costes naar 50 verkooppunten toe.

Bekijk alle Nederlandse Costes vestigingen op de kaart. Klik op het filiaal voor informatie over de aard van de winkel (Women, Women & Men of Men).

" width="640" height="480">

In december sprak FashionUnited met chief creative officer Maurice Dahan over de plannen met Costes. Lees ook: The Sting: “Nieuwe mannenketen gaat Costes Men heten”

Beeld: Costes