• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Cosh! lanceert shoppingkaart voor tweedehands winkels in Antwerpen

Cosh! lanceert shoppingkaart voor tweedehands winkels in Antwerpen

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Credit: Cosh!

Na een duurzame shoppingkaart te lanceren, volgt nu de lancering van een tweedehands shoppingkaart in Antwerpen en een online variant voor heel Vlaanderen, zo luidt het persbericht van Cosh!. Voor dit initiatief werkt COSH! samen met De Kringwinkel in Antwerpen en Stad Antwerpen.

De shoppingkaart neemt de consument mee langs 26 winkels met tweedehands kleding en 10 koffie- en lunchplekjes in Antwerpen. De shoppingkaart is voorzien van verschillende winkelpunten die ieder over een eigen QR-code beschikken. De QR-code leidt de consument naar de website waar men meer kan leren over de duurzaamheid van de winkel. Het is voor het eerst dat COSH! nu tweedehands kledingwinkels met QR-codes toe voegt, zo is te lezen. Via de QR-code krijgt de consument toegang tot een uitgebreid onderzoek over het tweedehands circuit.

Naast de winkelpunten is er ook een stappenplan op de kaart te vinden. Het stappenplan helpt de consument om gedragen kledingstukken een duurzaam tweede leven te geven. COSH! wil hiermee naar eigen zeggen zo min mogelijk kleding in de prullenbak zien verdwijnen.

Antwerpen
Cosh!
shoppingkaart