• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Clio Goldbrenner opent flagshipstore in Antwerpen

Clio Goldbrenner opent flagshipstore in Antwerpen

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Belgische handtassenlabel Clio Goldbrenner opent een nieuwe winkel in Antwerpen. Begin december gaan de deuren van de flagshipstore van het luxemerk aan de Steenhouwersvest open, maakte het merk bekend via haar social media-kanalen.

Het is de eerste eigen winkel voor de Belgische ontwerpster Clio Goldbrenner, die haar gelijknamige merk vijf jaar geleden oprichtte. De Brusselse schakelde architect Lionel Jadot, die onder andere de renovatie van het Jam Hotel in de Belgische hoofdstad op zich nam, in voor de inrichting van het 70 vierkante meter grote pand, dat zich vlakbij de winkels van Christian Wijnants en Wouters & Hendrix bevindt.

FIRST FLAGSHIP STORE | OPENING DEC.16 #cliogoldbrenner

Een foto die is geplaatst door CLIO GOLDBRENNER (@cliogoldbrenner) op

De architect en de ontwerpster benaderen de ruimte als “een gezellige, vrouwelijke ontmoetingsplek waar design centraal staat”. Consumenten kunnen in de winkel de lente- en zomercollectie voor 2017 kopen, evenals de mommy bags en de schoenencollectie genaamd ‘Achilles’, die Goldbrenner ter gelegenheid van het vijfjarige jubileum van haar merk ontwierp.

Naast de winkelruimte zal het pand ook plaats bieden aan een atelier waar de producten van Clio Goldbrenner kunnen worden gecustomized. Naast deze eigen winkel, beschikt Clio Goldbrenner over verkooppunten in elf landen, waaronder Nederland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië. Daarnaast heeft het merk een eigen webshop.

Beeld: Clio Goldbrenner Facebook

Clio Goldbrenner