Clan de Banlieue opent tweede brandstore en is na de zomer te koop bij Footlocker Europa

Expansie voor Nederlands streetwearmerk Clan de Banlieue. Het label opent 22 juni een winkel in Amsterdam, zo kondigt het aan in een persbericht. De winkel komt aan de Nieuwezijds Voorburgwal 258 en telt 80 vierkante meter.

Clan de Banlieue heeft al een eigen winkel in Rotterdam. Ook is de collectie te koop bij zes Bijenkorf warenhuizen en Soccerfanshop. Het merk heeft nu een vijftiental verkooppunten in Nederland. Dit aantal wordt significant uitgebreid, meldt een perswoordvoerder van het merk desgevraagd. Na de zomer is Clan de Banlieue ook bij Footlocker in heel Europa verkrijgbaar.

Clan de Banlieue opent tweede brandstore en is na de zomer te koop bij Footlocker Europa

In 2014 bedacht Richard Lopes Mendes tijdens een schoolproject Clan de Banlieue, zo in in een interview met het Algemeen Dagblad uit 2018 te lezen. De T-shirts, hoodies en bijpassende trainingsbroeken met logo zijn vooral geliefd onder jongeren. Het merk heeft momenteel 45.6 duizend volgers op Instagram.

Clan de Banlieue heeft tevens een eigen webshop.

Editor's Note 2 juni: Een eerdere versie van dit artikel noemde dat de artikelen van Clan de Banlieue vanaf de zomer bij Footlocker verkrijgbaar zijn. Juist is: producten van Clan de Banlieue zijn na de zomer verkrijgbaar bij Footlocker. De tekst en de titel zijn aangepast zodat de correcte informatie wordt weergegeven.

Clan de Banlieue opent tweede brandstore en is na de zomer te koop bij Footlocker EuropaClan de Banlieue opent tweede brandstore en is na de zomer te koop bij Footlocker Europa

Beeld: Clan de Banlieue

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN