Chloé breidt uit in Italië en Frankrijk

Chloé blijft uitbreiden. Na de opening van de online shop begin deze maand, opent het Franse modehuis binnenkort nieuwe winkels in Italië en Frankrijk. De deuren van beide filialen, gevestigd in Milaan en Parijs, worden eind deze zomer geopend, meldt Fashionmag.

De nieuwe vestiging in Milaan, de eerste Chloé-winkel in Italië, ligt in het luxe gebied van de stad. Het 230 vierkante meter grote pand, waarin voorheen Moschino was gevestigd, bevindt zich aan de Via della Spiga. Het interieur bestaat uit materialen als eikenhout, marmer en messing en is gebaseerd op verschillende beige- en rozetinten. De deuren van het nieuwe filiaal worden begin augustus geopend.

Tegelijkertijd opent Chloé een nieuwe winkel in Parijs, waar het luxemerk al aanwezig was met twee filialen. De nieuwe conceptstore, gevestigd aan de Avenue Montaigne, telt een winkeloppervlak van 320 vierkante meter en heeft hetzelfde interieur als de andere Chloé-winkels in Parijs. “Het filiaal is ingericht als een huiskamer en is gebaseerd op de andere vestiging in Parijs, die in 2013 aan de Rue Saint-Honoré is geopend. Het is ingericht met hetzelfde decoratieve patroon, maar met een architectuur bestaande uit natuurlijke en vaste materialen,” aldus het modehuis in een verklaring.

Met de twee nieuwe winkels in Milaan en Parijs telt Chloé in totaal 64 eigen winkels wereldwijd.

Beeld: Chloé Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN