• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • C&A opent The Denim pop-up store in Amsterdam

C&A opent The Denim pop-up store in Amsterdam

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

C&A heeft een tijdelijke winkel geopend in Amsterdam. Van 7 tot en met 14 september kan de denimliefhebber in de pop-up store terecht voor denim van de jeanslijn The Denim.

Het jeanslabel van C&A focust op ‘fit, form en curve’. “Elk design is gemaakt met het oog op de diversiteit van het lichaam,” laat C&A in een persbericht weten. “C&A vindt dat elke jeans complementair moet zijn aan het lichaam, ongeacht maat, leeftijd of lichaamstype. De juiste jeans volgt moeiteloos de lichaamsvormen en heeft het in zich om men een flinke dosis kracht en zelfvertrouwen mee te geven.”

C&A verkoopt de meeste denim in Europa, maar loopt ook voorop met duurzaamheid. “Er is nu al een duurzame lijn en het doel is om in 2020 alleen nog maar biologisch katoen te gebruiken of katoen dat voldoet aan de Better Cotton Standard,” aldus C&A. In mei publiceerde de keten ook als eerste een update van het duurzaamheidsrapport.

De tijdelijke winkel is gevestigd aan de Singel 105 in Amsterdam. Er zijn denimexperts in de winkel aanwezig om bezoekers te adviseren. Voor wie niet in de buurt woont van Amsterdam is er ook goed nieuws; The Denim-collectie is ook verkrijgbaar in geselecteerde C&A-vestigingen en de webwinkel.

Beeld: C&A

C&A