• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • C&A opent pop-up voor communiecollectie in Wijnegem Shopping Center

C&A opent pop-up voor communiecollectie in Wijnegem Shopping Center

Door May-Anne Oltmans

loading...

Retail

Moderetailer C&A heeft in het Wijnegem Shopping Center een pop-up winkel geopend voor zijn communiecollectie. In de tijdelijke winkel, die een grootte heeft van ongeveer 50 vierkante meter, worden de volledige communiecollectie voor jongens en meisjes van twee tot zestien jaar verkocht.

”De reden dat we deze pop-up hebben geopend, is dat onze vaste winkel in het winkelcentrum tot begin april gesloten is in verband met een verbouwing,” laat C&A woordvoerder Sven Verresen aan FashionUnited weten. “De communiecollectie is voor ons erg belangrijk, en daarom wilden we de kans niet mislopen deze te verkopen tijdens de verbouwing.” De Eerste Heilige Communie is een Rooms-Katholieke gelegenheid waarna gelovige kinderen voor het eerst mogen deelnemen aan de eucharistieviering. Deze collectie bevat onder andere jumpsuits, rokjes, cardigans en tops voor meisjes en overhemden, t-shirts en broeken voor jongens. Prijzen voor de collectie bedragen ongeveer 9 euro voor een jongens t-shirt tot 39 euro voor een jurk met bijpassend vestje voor meisjes.

De kinderkleding die nu in de pop-upwinkel hangt, zal begin maart worden vervangen door kleding en accessoires voor dames. “We wilden niet vier maanden lang hetzelfde thema houden. In maart en april staat de pop-up daarom in het teken van business mode,” aldus Verresen.


C&A
Wijnegem Shopping Center