Bruidsmode winkel Le Chapeau Bree verandert haar naam in Couture Paule. Dat maakt de winkel bekend in een persbericht. Na meer dan een decennium verdwijnt 'Le Chapeau Bree' van de gevel en krijgt de winkel haar oorspronkelijke naam van weleer terug.

De laatste twaalf jaar droeg de voormalige bruidswinkel ‘Couture Paule’ de naam Le Chapeau Bree, en nog steeds spreken de mensen van Bree en omstreken over ‘Couture Paule’, stelt het bedrijf in het persbericht. Met de geplande renovatiewerken in het vooruitzicht en het vernieuwde gamma bruidsmerken werd er daarom besloten om opnieuw voor ‘Couture Paule’ te gaan. “Couture Paule was een begrip, en daar willen we terug naartoe met de winkel,” aldus Els die leiding geeft aan het team van Couture Paule. “We willen een vaste waarde in de regio zijn. We zijn ervan overtuigd dat de winkel nog groeipotentieel heeft.”

Op 16 augustus heropent Couture Paule haar deuren na de modernisering van de winkel waarbij het interieur werd opgefrist. Qua aanbod in jurken richt de winkel zich op de Europese collecties van onder andere de Belgische merken Marylise en Rembo Styling, het Nederlandse Ladybird, en de Spaanse merken White One en St Patrick.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN