Binnenkijken in de Boss outlet in Metzingen

Het Duitse modehuis Hugo Boss heeft donderdag in het Duitse Metzingen de splinternieuwe Boss flagship outlet geopend. Op de 5.216 vierkante meter grote winkelvloer zijn ongeveer 70.000 producten uitgestald.

Binnenkijken in de Boss outlet in Metzingen

De outlet voert de merken Boss en Hugo, waarbij de collecties voor mannen en vrouwen samen gepresenteerd worden. Het assortiment bestaat uit zakelijke en vrijetijdskleding, bodywear en beenmode, schoenen en accessoires, alsmede licentieproducten zoals parfums, brillen, horloges, schrijfgerei en kindermode.

Binnenkijken in de Boss outlet in Metzingen

In de oude Boss Outlet, die in 1972 geopend werd, vond de eerste wereldwijde fabrieksverkoop van Hugo Boss plaats. Hieruit vloeide de Outletcity Metzingen voort. In het nieuwe gebouw is duurzaamheid een belangrijk concept, zoals in alle gebouwen van het modeconcern. In de bouw werden daarom ook duurzame en gerecyclede materialen gebruikt.

Binnenkijken in de Boss outlet in MetzingenBinnenkijken in de Boss outlet in MetzingenBinnenkijken in de Boss outlet in MetzingenBinnenkijken in de Boss outlet in Metzingen

Foto credits: Hugo Boss

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN