Binnenkijken: de Antwerpse flagshipstore van Komono, ontworpen door AAS Gonzalez Haase

Het Belgische brillenmerk Komono heeft een splinternieuwe flagshipstore in het centrum van Antwerpen. De winkel op de Antwerpse Kammenstraat is ontworpen door het Berlijnse architectenbureau AAS Gonzalez Haase, bekend van luxe winkelinterieurs voor Balenciaga en het Berlijnse warenhuis Kadewe, evenals woongebouwen, museumruimtes en grootschalige kunstinstallaties.

De esthetiek van het architectenbureau kenmerkt zich door zijn innovatieve en speelse omgang met licht. Voor Komono ontwierp AAS een lange, galerij-achtige ruimte, ingericht met planken, sokkels en panelen in een beperkt aantal basismaterialen; sommige glanzend, andere doorschijnend. In de winkel zijn grote spiegels aangebracht. De oppervlakken breken, weerkaatsen en filteren het licht dat door de grote ramen de winkelruimte binnenvalt. Op de helderwitte displays vallen de brillen, horloges en andere Komono-producten extra op.

Komono heeft eigen winkels in verschillende wereldsteden, waaronder Antwerpen, Brussel, Amsterdam, Madrid, Barcelona, Bogotá en Guadalajara.

Bekijk hieronder de beelden van de nieuwe flagshipstore:

Binnenkijken: de Antwerpse flagshipstore van Komono, ontworpen door AAS Gonzalez HaaseBinnenkijken: de Antwerpse flagshipstore van Komono, ontworpen door AAS Gonzalez HaaseBinnenkijken: de Antwerpse flagshipstore van Komono, ontworpen door AAS Gonzalez HaaseBinnenkijken: de Antwerpse flagshipstore van Komono, ontworpen door AAS Gonzalez Haase

Beeld: Komono

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN