Belgisch modemerk Louise Assomo opent webshop

Het internet is een modewebwinkel rijker. De Belgische ontwerpster Louise Assomo verkoopt haar gelijknamige merk sinds kort namelijk in een eigen webshop, schrijft Belmodo.tv.

“Ik verkoop mijn merk nu online omdat het veel flexibeler is. Daarnaast kan nu de hele wereld de collectie kopen, en is het een goede manier om exclusieve items aan klanten aan te kunnen bieden,” heeft Assomo aan FashionUnited laten weten. In de webwinkel kunnen klanten terecht voor kleding, schoenen en accessoires van het merk.

Assomo is ongeveer een jaar geleden in zee gegaan met het Belgische B.V.B.A. Red Rose Investments, en naar eigen zeggen is het merk hierdoor een nieuwe weg ingeslagen. “De focus ligt nu nog sterker op het bieden van goede kwaliteit, en daarnaast richt ik me met de verkoop uitsluitend op het internet,” licht Assomo toe. Voorheen konden klanten slechts op afspraak de collecties van het merk bekijken.

Louise Assomo is te koop in de eigen webshop en bij de webwinkel Milanoventuno. Het merk richt zich op een midden-hoog segment met prijzen die variëren van ongeveer 185 euro voor een riem tot 1.350 euro voor een mantel.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN