• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Bel & Bo-zusje Eviva opent eerste winkel in Roeselare

Bel & Bo-zusje Eviva opent eerste winkel in Roeselare

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Beeld: Eviva

Bij de Belgische modewinkel Bel & Bo was altijd veel vraag naar aantrekkelijke dameskleding in een maatje meer. Vanuit deze vraag werd de collectie voor grote maten bij Bel & Bo de afgelopen tijd verder uitgebreid. Zo werd er gewerkt aan het verbeteren van pasvormen, het gebruik van nieuwe materialen en meer modieuze silhouetten. Daaruit kwam het merk Eviva voort, een merk dat inspeelt op de vraag naar betaalbare damesmode in maat 44 tot en met 54. Vandaag 15 oktober, opent de eerste winkel van het merk in Roeselare.

Binnen Eviva gaan ‘elegantie en comfort hand in hand’, aldus Pauline Delfosse, aankoopster bij Bel & Bo en projectverantwoordelijke van Eviva. “Daarom wordt er heel veel aandacht besteed aan de optimale pasvorm. Zo hebben onze broeken bijvoorbeeld een verstelbare tailleband, waardoor deze als gegoten zitten voor iedereen.” Het merk ‘speelt in op de nieuwe trends,’ maar bovenal wil het merk klanten zelfvertrouwen geven. Delfosse: “Het belangrijkste voor ons is dat de klant zich goed voelt in kleding van Eviva.” Bij Eviva is alledaagse kledij te vinden, maar ook meer opgeklede items, evenals nachtgoed en lingerie. De prijzen liggen tussen 12,99 voor een boxer en 89,99 voor een gewatteerde winterjas.

Beeld: Eviva

De eerste winkel in Roeselare is ingericht met ‘zachte tinten, houtaccenten en ronde vormen’. Behalve kleding zijn er ook lifestyle-artikelen te vinden, zoals keramiek en accessoires. Eviva blijft ook in de de Bel & Bo-winkels exclusief beschikbaar.

Voor de online shoppers is Eviva al te koop op de website van Bel & Bo, maar komend voorjaar moet het merk een eigen webwinkel krijgen. Komen er dan ook meer stenen winkels bij? Delfosse: “We hebben plannen om volgend jaar een tweede winkel open te doen, maar we zijn nog op zoek naar de juiste stad en het juiste pand. We kijken er in elk geval naar uit om Eviva verder uit te bouwen.”

Bel&Bo
Eviva