AS Adventure in Drogenbos doelwit van brandstichting

Het filiaal van AS Adventure in Drogenbos zal de deuren de komende tijd gesloten houden als gevolg van de brand die in de nacht van vrijdag op zaterdag woedde. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Onderzoek van de brandweer heeft uitgewezen dat de brand, die rond een uur ‘s nachts begon, is aangestoken. De daders hebben hierbij ook gebruik gemaakt van brandversnellers, waardoor de winkel aan de buitenkant veel schade heeft geleden. “De brandschade in de winkel bleef beperkt, maar er was heel wat rookschade die de inboedel zo goed als waardeloos gemaakt heeft,” vertelde Carol Vercarre, woordvoerder van het parket Halle-Vilvoorde, aan Het Laatste Nieuws.

Over de daders of de toedracht is vooralsnog niets bekend. Naar verwachting zal de winkel de komende twee weken gesloten blijven.

AS Adventure werd opgericht in 1995 en heeft tegenwoordig meer dan 40 winkels in België, Luxemburg en Frankrijk. Het grootste deel hiervan staat in België, waar het merk onder andere is gevestigd in Brussel, Gent en Hasselt. De retailer verkoopt onder andere sportaccessoires en sport- en outdoorkleding voor dames, heren en kinderen. Enkele merken die bij AS Adventure verkrijgbaar zijn, zijn Crocs, Brunotti en Quiksilver.

Beeld: Pragma.uk

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN