American Apparel gaat weer een fysieke winkel openen in de Verenigde Staten. Deze flagshipstore zal gevestigd zijn in Los Angeles, in een pand waar het label in betere tijden ook al een winkel had. Dat bericht de Los Angeles Times.

Het winkelpand waar het label intrekt, huisvestte eerder de grootste American Apparel winkel van Californië. Ditmaal zal de winkel iets kleiner worden, maar volgens een woordvoerder van American Apparel’s eigenaar Gildan Activewear Inc. kunnen klanten er wel terecht “voor de gele American Apparel beleving die verder gaat dan alleen het kopen van producten”. Glenn Chamandy, CEO van Gildan, heeft aan de Los Angeles Times laten weten dat deze winkel een testfunctie zal vervullen. “We openen er één, en dat is een soort testwinkel, en dan gaan we kijken waar dat ons in de toekomst brengt,” aldus Chamandy. De CEO vult aan: “We kunnen gaan voor franchises, we kunnen er nog een paar openen, maar dat hebben we nog niet besloten.” De nieuwe flagshipstore zal in het vierde kwartaal van dit jaar opengaan.

Begin 2017 werd bekend dat American Apparel was overgenomen door het Canadese Gildan, dat 88 miljoen dollar (74,1 miljoen euro) neertelde voor de intellectuele eigendomsrechten van het modemerk. Al snel werd besloten alle winkels van het merk te sluiten. In augustus 2017 werd bekendgemaakt dat Gildan de online verkoop van American Apparel toch weer een kans wilde geven met de lancering van een webshop voor consumenten, die sinds afgelopen maand ook werd uitgebreid naar Groot-Brittannië.

Benieuwd naar hoe het ervoor staat met American Apparel onder de nieuwe eigenaar Gildan Activewear Inc.? Lees dan ook:Alles wat je moet weten over het ‘nieuwe’ American Apparel
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN