Amazon Local, de afdeling waar de e-tailer dagelijkse aanbiedingen plaatst, zal vanaf 18 december 2015 offline worden gehaald. De bijbehorende app zal ook ophouden te bestaan, meldt het bedrijf op de website.

Op Amazon Local kunnen klanten terecht voor producten en diensten waarop korting wordt gegeven. Klanten kunnen op de website een voucher aanschaffen en deze vervolgens inwisselen op een tijdstip dat hen uitkomt. Volgens Business Insider komt het besluit van Amazon om dit platform op te heffen niet als een grote verrassing, omdat soortgelijke aanbiedingswebsites het op dit moment ook minder goed doen dan voorheen.

“We hebben veel geleerd van het aanbieden van dagelijks deals en we zullen blijven zoeken naar manieren waarop we deze lessen in de toekomst kunnen toepassen om te blijven innoveren in de toekomst,” vertelde een woordvoerder van Amazon aan Geekwire.

Amazon Local werd in 2011 gelanceerd in samenwerking met Living Social. Hoewel het platform vanaf 18 december niet meer online staat, kunnen klanten die een voucher kopen voor deze datum deze nog wel laten verzilveren in de toekomst.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN