• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Aftrap 'Weekend van de klant' in Hasselt

Aftrap 'Weekend van de klant' in Hasselt

Door Georgia Oost

bezig met laden...

Scroll down to read more

Aankomend weekend vindt het jaarlijkse ‘Weekend van de Klant’ plaats, een evenement georganiseerd door Unizo, Comeos en UCM, waar tienduizenden winkeliers in België hun klanten met een cadeautje of leuke actie verwennen. Dit jaar is er een recordaantal deelnemers met bijna 13 duizend deelnemende handelaars.

Het weekend ziet er mogelijk wat anders uit in verband met de coronamaatregelen, zo wordt gemeld in het persbericht. Het weekend, dat plaatsvindt op 3 en 4 oktober, staat volledig in het teken van winkelen bij lokale winkels en handelaars, om zo de ‘Belgische economie, welvaart en werkgelegenheid te ondersteunen.’ Daarnaast is er dit jaar een nog grotere mediacampagne gelanceerd en een nationale wedstrijd waar klanten aan kunnen deelnemen.

De gaststeden zijn dit jaar Hasselt en Namen. Het weekend wordt in Hasselt afgetrapt met een persconferentie. Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van Unizo en Laura Nivesse namens Comeos zullen een korte introductie geven waarbij ook de resultaten van een recente consumentenenquête worden gepresenteerd. De enquête ging over de winkel voorkeuren van de consument. Klanten die deelnemen aan het weekend worden verzocht om een mondkapje te dragen.

Comeos
UCM
UNIZO
Weekend van de Klant