Abercrombie & Fitch opent eerste winkel Zuid-Amerika

De Amerikaanse kledingretailer Abercrombie & Fitch zet volgende week zijn eerste stap in de Zuid-Amerikaanse markt. Het merk opent eind dit jaar namelijk zijn eerste winkel in Mexico. Dat meldt Grupo Axo, het bedrijf dat de franchises zal leiden, in een persbericht.

De winkel zal zich bevinden in het Antara winkelcentrum in Mexico-Stad. In het voorjaar van 2015 konden Mexciaanse consumenten al kennismaken met Hollister: het zustermerk van Abercrombie & Fitch.

“We zijn zeer verheugd om zowel Abercrombie & Fitch als Hollister naar Mexico te brengen en kijken ernaar uit de merken de komende jaren nog sterker te laten groeien,” vertelde Carlos Miranda, vicepresident van Grupo Axo, na de bekendmaking van het nieuws. Enkele steden die in de toekomst mogelijk een Abercrombie & Fitch winkel zullen krijgen, zijn Cancún en Playa del Carmen.

Abercrombie heeft op dit moment ruim 270 winkels in onder andere de Verenigde Staten, China en Groot-Brittannië. In 2014 behaalde de modegroep een omzet van 3,7 miljard dollar (3,3 miljard euro): een daling van 9 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN