• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • A.S.Adventure opent ‘retailexperiment’ voor tieners in Roeselare: Young Store

A.S.Adventure opent ‘retailexperiment’ voor tieners in Roeselare: Young Store

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Beeld: Pexels

De Belgische retailer A.S.Adventure opent op vrijdag 2 september een nieuw winkelconcept in het centrum van Roeselare. ‘Young Store’, zoals de winkel gaat heten, is naar eigen zeggen een ‘jonger broertje’ van de A.S.Adventure-winkels. Waar deze boetieks kleding, lifestyleproducten en reisartikelen voor zowel volwassenen als kinderen verkopen, is Young Store specifiek gericht op de leeftijdsgroep van tien tot veertien jaar, staat in een persbericht.

In de winkel zijn straks juniorcollecties van verschillende kledingmerken te vinden, evenals producten als rugzakken en drinkflessen. Merken die in de winkel worden aangeboden zijn onder meer Dopper, Eastpak, Jack & Jones, Jack Wolfskin en ans.

Young Store is een experiment van A.S.Adventure, waarmee de keten wil onderzoeken of middels deze formule een groter publiek van jonge mensen kan worden aangesproken. Als dat zo is, komen er in de toekomst misschien meer Young Stores, zo suggereert het persbericht.

In Roeselare bevinden zich ook al een A.S.Adventure-winkel en een boetiek van Juttu, een zusterbedrijf van A.S.Adventure. Young Store komt in een winkelpand van 150 vierkante meter naast de Juttu-winkel, in de Ooststraat.

A.S.Adventure
young store