• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Week van de Belgische mode landt dit jaar in Leuven

Week van de Belgische mode landt dit jaar in Leuven

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Beeld: DIRK WAEM / BELGA MAG / BELGA VIA AFP

De Week van de Belgische mode 2021 vindt dit jaar plaats in Leuven, dat maken sectorfederaties Mode Unie en Creamoda bekend via een persbericht. De Week heeft als doel Belgische mode en haar modemerken in de kijker te zetten en bekendheid te geven. De modeweek vindt plaats van 11 oktober 2021 tot en met 17 oktober 2021.

Volgens Mode Unie en Creamoda is Leuven een bruisende stad die consumenten warm zal maken voor Belgische mode. De stad beschikt over originele winkels en horecazaken, zo is te lezen. Daarnaast zal de stad tijdens de modeweek invullingen krijgen zoals een Belgische shoppingroute, tal van cadeaubonnen en goodiebags voor consumenten, een influencerevent, een wandeling om de mooiste plekken van Leuven en mini-modeshows.

De Week van de Belgische mode creëert volgens de sectorfederaties bewustzijn over de voordelen van het kopen van Belgische mode en het winkelen in een lokale modewinkel, zo is te lezen. “Belgische mode heeft in alle segmenten en voor alle types van consumenten ongelofelijk veel te bieden en daar mogen we als Belg absoluut trots op zijn”, meldt Isolde Delanghe, directeur van Mode Unie, in het persbericht.

Leuven
Week van de Belgische mode