• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Vier kerst met DVF in Hotel Amigo

Vier kerst met DVF in Hotel Amigo

Door Karlijn Stalenhoef

bezig met laden...

Scroll down to read more

Hotel Amigo krijgt deze winter een modieus tintje. Het hotel in Brussel is een samenwerking aangegaan met ontwerpster Diane von Furstenberg (DVF). De in Brussel geboren designer heeft de kerstdecoratie in de lobby van Hotel Amigo verzorgd. De ontwerpen moeten een eerbetoon brengen aan de geschiedenis van de mode.

De invloeden van Diane von Furstenberg zijn niet alleen te aanschouwen in de lobby van Hotel Amigo. Gasten kunnen ook kiezen voor een zogenaamd DVF-feestarrangement. Wie hier voor kiest slaapt in een suite, krijgt het nieuwe boek van de ontwerpster (The Woman I Wanted to Be), een fles champage en een zwart DVF-tasje. Het hotel organiseert ook prive shopsessies in de DVF-boetiek in Brussel. Aan dit arrangement hangt wel een prijskaartje van 1.500 euro per nacht.

Hotel Amigo is niet de enige die de hulp van een ontwerper inroept voor de kerstversieringen. Het Victoria and Albert Museum in Londen bijvoorbeeld, laat ieder jaar een Britse ontwerper een eigen interpretatie geven aan de kerstboom in het museum. Dit jaar was de eer aan Gareth Pugh.

Diane Von Furstenberg
DVF
hotel amigo