• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Twee nieuwe labels voor Max Mara

Twee nieuwe labels voor Max Mara

Door Esmerij van Loon

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De Max Mara Group lanceert aankomend voorjaar twee nieuwe damesmodelabels. Aiim en Tresophie zijn vanaf januari 2017 verkrijgbaar in de winkel. Max Mara gaat de nieuwe lijnen in eerste instantie in de groothandel verkopen en mikt op multibrandwinkels in Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje en Rusland. Vanaf najaar 2017 zijn de collecties in de Verenigde Staten verkrijgbaar. Eind volgend jaar worden zelfstandige online shops voor de nieuwe labels verwacht. Dat meldt FashionUnited Italië.

Aiim is een hedendaags label met breisels als truien en vesten. De collectie bevat ook jurken, broeken en rokken. Gemiddelde winkelprijs bedraagt 160 euro. Het tweede nieuwe merk Tresophie is iets formeler met meer geklede jurken, broeken en jasjes en winkelverkoop rond 280 euro.

De Italiaanse Max Mara Group telt meerdere merken waaronder Max Mara, Sportmax, Weekend Max Mara, Max & Co., Marella, iBlues, Penneyblack, Marina Rinaldi en Persona. Het bedrijf is in 1951 opgericht in Italië en wereldwijd actief. In Nederland heeft de groep eigen winkels in Alkmaar, Amsterdam, Laren, Maastricht en Den Haag. In België zijn er filialen in Antwerpen, Hasselt, Gent, Brussel, Knokke, Leuven en Wavre. Daarnaast zijn de Max Mara labels verkrijgbaar bij talloze multibrandboetieks en warenhuizen.

Foto:Max Mara website

Max Mara
max mara group