• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Tom Ford heeft een exclusieve capsulecollectie gemaakt voor Mr Porter

Tom Ford heeft een exclusieve capsulecollectie gemaakt voor Mr Porter

Door Esmerij van Loon

bezig met laden...

Scroll down to read more

Een 31-delige exclusieve herencollectie, schoenen en accessoires van de hand van Tom Ford zijn verkrijgbaar via Mr. Porter, de webshop voor mannen van de Net-a-Porter groep. De collectie omvat suede jassen, tailored pakken, tassen, sieraden, schoenen en zijden dassen. Verkoopprijzen beginnen bij 175 euro voor een gebreide das, 750 euro voor een paar suede high top sneakers en lopen op tot bijna 7000 euro voor een suede bomber jack met wollen voering.

"We zijn super trots dat we deze frisse en exclusieve herfst/wintercollectie van Tom Ford naar onze klanten over de hele wereld kunnen brengen", zegt inkoopdirecteur Fiona Firth tegen Mr-Mag.com. "Het merk is zeer populair bij onze klanten wereldwijd en we weten zeker dat deze collectie goed wordt ontvangen door zowel klanten van Tom Ford als van Mr Porter. De lancering gaat gepaard met een mondiale marketing- en contentcampagne via sociale media, e-mail, de website en andere platforms.

Tom Ford is niet de enige Mr Porter 'exclusive'. In de de online shop zijn exclusieve producten te vinden van merken als Baume & Mercier, Kingsman, Mr P., Montblanc en The Skateroom. Mr. Porter werd in 2011 gelanceerd en maakt samen met Net-a-porter, the Outnet en Yoox deel uit van de Net-a-Porter Group.

Mr Porter
Net-a-Porter
Tom Ford