• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • The Cloakroom is genomineerd voor Startup Deal van het Jaar

The Cloakroom is genomineerd voor Startup Deal van het Jaar

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

The Cloakroom heeft een nominatie op zak: de personal shopping service voor mannen is genomineerd als de Startup Deal van het Jaar Award. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt.

De Startup Deal van het Jaar Award wordt uitgereikt aan het bedrijf dat het meeste geld heeft binnen gehaald in het afgelopen jaar, het beste idee heeft gepresenteerd of het snelste is gegroeid. In het afgelopen jaar sleepte the Cloakroom een kapitaalinjectie van 1,2 miljoen euro binnen en boekte het een omzetgroei van 2300 procent.

The Cloakroom is het enige modebedrijf dat een nominatie in de wacht heeft gesleept. Andere nominaties zijn voor onder andere Blendle en het 3D printplatform 3D Hubs. Initiatiefnemer voor het evenement zijn de stichting Nextstage en Emerce. De winnaar wordt op 16 april bekend gemaakt, tijdens een evenement in Amsterdam. Er kan online een stem worden uitgebracht op een van de genomineerden.

In december 2014 sprak FashionUnited met oprichter Kasper Brandi Petersen over het succes en de toekomstplannen van the Cloakroom.

The Cloakroom