Sylvie Meis komt met eigen kledinglijn

Sylvie Meis gaat een eigen kledinglijn lanceren. De nieuwe lijn moet ‘eind van het jaar’ in de winkels liggen. Dat meldt het management van presentatrice aan Shownieuws.

Ze was jarenlang het boegbeeld voor Hunkemöller, maar na haar vertrek bij het lingeriemerk slaat Sylvie Meis een nieuwe weg in. “Spannend, want het is een nieuw begin en dat is ook heel leuk natuurlijk,” vertelt ze aan Shownieuws. “Maar ik ben heel blij dat het zover is.” Meer details over de nieuwe kledinglijn worden pas later bekendgemaakt.

Sylvie Meis was sinds 2012 brand ambassador van het Nederlandse lingeriemerk Hunkemöller. Naast een reeks swimwear collecties, lanceerde ze in samenwerking met Hunkemöller de afgelopen jaren ook lingeriecollecties, een sportcollectie en twee parfums.

Onlangs maakte de presentatrice en model bekend te stoppen bij het lingeriemerk. Ze wil zich focussen op eigen projecten en dit was het juiste moment zijn om de samenwerking te beëindigen. "Hunkemöller en ik hebben spannende jaren beleefd met grote collecties en campagnes. In de toekomst wil ik mij graag verder blijven ontwikkelen op zowel het zakelijke als het creatieve vlak en mijzelf meer dan ooit wijden aan mijn eigen projecten," zei Meis toen in een persbericht.

Beeld: Sylvie Meis

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN